Vstopnice

Prosimo vas, da si vnaprej zagotovite vstopnice za posamezne koncerte (na prodajnih mestih Eventim). V primeru, če bo za posamezni koncert večje število obiskovalcev od predvidenih mest, vsi nadaljnji obiskovalci do prizorišča žal ne boste mogli dostopati.

Vstopnice za Tartini festival lahko kupite uro pred koncertom na prizorišču dogodka ali v predprodaji na prodajnih mestih Eventim, TIC Piran in Tartinijeva hiša Piran.

Spletna prodaja: www.eventim.si

Telefonska prodaja: 01 420 5000

Naročila sprejemamo tudi na e-naslovu: info@tartinifestival.org.

Cena vstopnice: 15 EUR

Otvoritveni koncert 21. 8. 2021 in 9. 9. 2021: 20 EUR

Koncert Tartini junior 1. 9. in 4. 9. 2021 – prost vstop

Brezplačen vstop za otroke do desetega leta.


Za Informacije o masterclassih pišite na info@tartinifestival.org

Vsi koncerti programa Tartini Junior in Tartini pod zvezdami so brezplačni.

Varnost

Vsi koncerti Tartini festivala 2021 bodo potekali na prostem.

 

Prireditve bodo potekale v skladu s priporočili Nacionalnega inštituta z javno zdravje (NIJZ). Ob vstopu na prireditev je treba predložiti elektronsko ali pisno dokazilo o izpolnjevanju pogoja PCT (P - prebolevnik, C - cepljen, T - testiran).
Na koncertih bo po navodilih Nacionalnega inštituta za javno zdravje poskrbljeno za zdravje tako obiskovalcev kot tudi nastopajočih.

Zaradi zagotavljanja varnosti obiskovalcev in nastopajočih bomo v skladu z veljavnim odlokom vstop na vse koncerte do nadaljnjega omejili glede na velikost prizorišča in zagotovljeno varnostno razdaljo na prizorišču.

Prosimo vas, da si vnaprej zagotovite vstopnice za posamezne koncerte (na prodajnih mestih Eventim). V primeru, če bo za posamezni koncert večje število obiskovalcev od predvidenih mest, vsi nadaljnji obiskovalci do prizorišča žal ne boste mogli dostopati.

Ker se epidemiološka slika nenehno spreminja, vse obiskovalce naprošamo, da za aktualne informacije v zvezi z izvedbo prireditev spremljate objave na spletni strani www.tartinifestival.org, na Facebook strani: www.facebook.com/tartinifestival in na Instagram strani: www.instagram.com/tartinifestival

 

V primeru odpovedi posameznega koncerta

Nakup na PRODAJNEM MESTU
Če ste vstopnico kupili v predprodaji na prodajnem mestu, vas vljudno prosimo, da se oglasite na tistem prodajnem mestu, kjer ste vstopnico kupili. S seboj prinesite originalno vstopnico in dobili boste povrnjeno kupnino.

Nakup preko SPLETA
Če ste vstopnico kupili preko spleta, prejmete kupnino nazaj avtomatsko na plačilno sredstvo, s katerim ste opravili nakup.

Za vse neprijetnosti se vam opravičujemo in se vam zahvaljujemo za razumevanje.